Penispumper


Det finnes to hovedtyper av penisforstørrelse for hjemmebruk, hvor den ene (og mest brukte) er ved å bruke en vakuumpumpe eller en såkalt penispumpe. Den andre typen er ikke så utbredt, noe av årsaken ligger i virkemåten, siden denne festes på penis og strekker denne.

Det finnes konsensus på at penisforstørrelse ved bruk av vakuum IKKE er skadelig så lenge man bruker fornuft og ikke overdriver. Man er også i stor grad enig om at en gjennomsnittlig penis kan oppnå 2-3 cm. ekstra i lengde og noe i bredde ved gjentagende bruk. Enkelte har rapportert opp til 5-7 cm. i økt lengde og betydelig økning i bredde (grovhet) – men dette er altså svært individuelt.

Vi anbefaler deg en vakumpumpe av god kvalitet, og det første som kommer på banen da er: BathMate – siden denne er svært populær og beviselig gir gode resultater for de fleste. Bathmate penispumpe er av svært god kvalitet, og gir svært god valuta for pengene.

 

young sexy couple of pretty slim naked woman with long hair lying on handsome muscular man on fur coat on studio background

Hva er en penispumpe?

Det kommer neste til alle menn et tidspunkt i livet der trykket i penis svekkes og det å få ereksjon blir et stort problem.

Det kan skje alle, uansett alder. En penispumpe kan ikke gi deg større penis på permanent basis, men for en periode etter bruk vil penis som regel være større enn vanlig.

Hvor lenge den er større avhenger av hvilken type du velger og hvor ofte du bruker den.

En penispumpe virker på den måten at penis plasseres i pumpen, og ved hjelp av undertrykk vil mer blod samles i penis enn det som vanligvis skjer. Enkelte bruker også pumpen i samband med en penisring.

En ring som settes rundt roten av penis slik at blodet lettere blir holdt på plass i penis. En penispumpe skal ikke brukes for lenge av gangen. Rundt 10-20 min er det vanligste. Les bruksanvisningen til den pumpen du kjøper. Ikke pump så hardt at det gjør vondt.

Merker du smerte gjør du det enten feil eller har et for stort trykk i pumpen. Det finnes mange forskjellige varianter å velge mellom. De klassiske, de som har en inngang som ser ut som en vagina, de med egne pumpehåndtak og de som brukes sammen med vann. Prisene varierer også, men mange penispumper får du til en rimelig penge.

Det kan være en fordel om du er barbert slik at vakumet holder seg på plass. Det å bruke litt glidemiddel rundt åpningen på penispumper som er trange gjør det lettere å komme i gang. Andre pumper som Bathmate trenger ikke glidemiddel.