Pumper


Det finnes forskjellige pumper som brukes til å lage et luftvakuum på klitoris og/eller vagina. Dette kalles vaginapumpe eller klitorispumpe. Hensikten er å pumpe mer blod til vagina og kjønnsleppene. Resultatet er en svulmende kjønnslepper og klitoris, mer følsomhet og nytelse. Dette er et hjelpemiddel ofte brukt i sammenheng med forspill for å få kvinnen tent, og ikke minst øke følsomhet. Vagina- eller klitorispumpe er et godt hjelpemiddel som kan brukes av alle.

 

 

0528811-500x500

 

Dette er et eksempel på en standard vaginapumpe. Den skal dekke hele vagina og pumpe blod til kjønnsleppene. Passer de aller fleste. Pumpen brukes enkelt med en håndpumpe.
12,5 x 7,5 cm i størrelse.

 

 

Mer informasjon om dette produktet her.

 

 

 

 

 

 

05215580000-500x500

 

Dette er et eksempel på en standard klitorispumpe. Den er noe mindre i størrelse og er lagd for å pumpe opp kun klitoris. Den har samme pumpesystem som den standarde vaginapumpen, altså en enkel håndpumpe.

 

Mer informasjon om dette produktet her.

 

 

 

 

 

 

 

0556181-vagina-vibrating-sucker-500x500

 

Dette er et eksempel på en litt mer «spennende» versjon av vaginapumpe. Den har en innebygd bullet/egg-vibrator, som vil gjøre at rammen på pumpen vil vibrere og gi ekstra stimulering.

Vibratoregget bruker to AA-batterier.

 

Mer informasjon om dette produktet her.