Silikonbasert glid


vip002-premium-glidemiddel-silikonbasert-web-500x500

Silikonbaserte glidemidler inkluderer alle glidemidler som inneholder dimetikon som hovedingrediens. Silikonbaserte glidemidler av høy kvalitet bør ha dimetikon øverst på ingredienslisten, siden det viser at det er hovedsubstansen i gelen. Dimetikon er en syntetisk substans som er relatert til plastikk. Den har mange av egenskapene til plastikk, men de er i væske eller gele form. Den er et mer effektivt alternativ til vannbaserte glidemidler siden silikonmiddelet holder seg glatt uten at man må tilsette vann, men silikonbasert glidemidler har ikke de negative bivirkningene som oljebaserte glidemidler har. I motsetning til olje, er silikonglidemidler trygge å bruke på latekskondomer siden det ikke bryter ned materialet. De er også ideelle for personer med sensitiv hud siden silikonglidemidler har mindre sjanse til å gi hudirritasjoner.

Det er faktisk mindre sjanse å få irritasjoner med silikonbaserte glidemidler enn med vannbaserte. Vannbaserte glidemidler tørker ut hvis man ikke tilsetter vann og den får en klistrete, klebrig følelse. Silikonbaserte glidemidler derimot tørker ut glatt, og etterlater seg en fløyelsaktig følelse på huden. Den er faktisk så delikat for sensitiv hud og har en silkeaktig følelse etter at den tørker ut at de fleste silikonbaserte glidemidler kan brukes som dagligdagse fuktighetskremer.

Silikonbaserte glidemidler tilbyr en glattere følelse enn de som er vannbaserte, med de er ikke så glatte som oljebaserte glidemidler hvor det er en stor risiko at man mister friksjon, og derfor seksuell følelse. Silikonglidemidler har en høy konsentrasjon, så du trenger bare en liten dert og en pakke på halvannen milliliter kan vare tre til fire bruk, men det kommer an på hvilket merke man bruker. Det skader verken lateks eller silikon sexleketøy og det er ideelt å leke med det i vann, hvor vannbaserte glidemidler kun ville blitt vasket vekk. Silikonglidemidler er også mindre sølete, siden den ikke bare fordamper, men den er også dryppefri på grunn av de fleksible kjemiske bindingene i dimetikon.

Slik som andre glidemidler, kommer silikonglidemiddel i mange varianter, inkludert glidemidler med varmende eller kilende mekanismer, eller med dufter. De kommer vanligvis ikke med smaker siden silikonbaserte glidemidler ikke er spiselige. Selv om de ikke vil skade kroppen din, så er de inaktive substanser og vil ikke bli fordøyd. Å få i seg silikonglidemiddel er som å spise en tyggis. De er også dyrere enn vann og oljebaserte glidemidler fordi hovedingrediensen er mye dyrere enn vann eller naturlig olje. Slik som med de fleste glidemidler, kommer silikonbaserte glidemidler i forskjellige størrelser, alt fra gratis prøvepakker til tusen milliliter pumpeflasker, noe som sikrer at det er et alternativ i din prisklasse. Når moroa er over, er silikonglidemidlene enkle å fjerne ved hjelp av såpe og vann og de etterlater ikke farlige bakteriesteder slik som oljebaserte glidemidler kan gjør. Hvis du er ute etter et trygt, lateksvennlig alternativ til vannbaserte glidemidler, er silikonbaserte glidemidler det beste valget.

Se vårt utvalg silikonbasert glidemiddel her